سفارش تبلیغ
صبا ویژن
(شنبه 103 آذر 3 ساعت 12:20 عصر )
بهترینِ برادران، کسی است که دوستی اش در راه خدا باشد . [امام علی علیه السلام]

پایگاه اطلاع رسانی مباشری

Powerd by: Parsiblog ® team. ©2006

 

بازخوانی ماجرای خون‌های آلوده در کشور 

در سال‌های 1361و 1363دو محموله دارو از فرانسه وارد ایران شد که بعدها تحت عنوان خون‌های آلوده باعث رسوایی تاریخی برای سازمان انتقال خون این کشور شد.

آن روزها بیماری نوظهوری به نام ایدز در دنیا مطرح شده‌ بود که خون آلوده یکی از اصلی‌ترین راه‌های انتقالش بود. با این حال، شرکت‌ داروسازی فرانسوی مریو با انگیزه سود مالی بیشتر، از مقررات انتقال خون عدول کرد و از افراد معتاد و فاقد صلاحیت لازم، خون گرفت و این شروع یک ماجرای تلخ بود.

مریو بعد از اطلاع از مخاطره‌آمیز بودن فرآورده‌های خونی‌اش، از مصرف داخلی آنها در فرانسه جلوگیری کرد اما با علم به اینکه ممکن است این داروها آلوده به ویروس ایدز باشد، آن‌ها را به 10کشور ازجمله ایران صادر کرد!

فرآورده‌های خونی آلوده، پای ایدز را به ایران باز کرد و 250بیمار هموفیلی، قربانی آن بی‌اخلاقی فرانسوی شدند که اغلب آنها در سال‌های بعد جان باختند.

از آمریکایی‌ها واکسن نمی‌خریم؟ کار خوبی می‌کنیم. چرا؟ چون صدمه‌ای که آمریکایی‌ها با تحریم به سلامت مردم ایران وارد کردند، نابخشودنی است.

دسترسی به داروهای جدید سال‌هاست برای بیماران هموفیلی ایرانی متوقف شده. با اینکه کانون هموفیلی ایران عضو رسمی فدراسیون جهانی هموفیلی است، نام ایران را از ردیف کشورها حذف کرده‌بودند و ایرانی‌ها برای استفاده از این برنامه‌ها ناچار باید با ملیت دیگری وارد می‌شدند.



  • کلمات کلیدی :
  • » موسی مباشری
    »» نظرات دیگران ( نظر)

     

    چرا استیضاح ترامپ مهم است؟ 

    کهولت سن بایدن و احتمال مرگ وی، حتی قبل از پایان دوره چهار ساله، دموکرات‌ها را بر آن داشته تا در اقدامی پیشدستانه، مانع ورود مجدد ترامپ به عرصه رقابت انتخابات ریاست جمهوری گردند.

    بدین ترتیب، ترامپ اولین رئیس جمهور در تاریخ آمریکا خواهد بود که دو بار استیضاح می‌شود. استیضاح، ترامپ را از تصدی مقامات دولتی در آینده منع خواهد کرد و از حضور مجدد وی در انتخابات ریاست جمهوری 2024ممانعت می‌نماید. به همین علت، این استیضاح چیزی فراتر از یک عمل نمادین است. علاوه بر این در صورت موفق بودن استیضاح، ترامپ از مزایای قانون "رئیس جمهور سابق" نیز محروم می‌گردد که مهمترین بخش آن، سلب مصونیت از وی است. ترامپ با ترک دفتر ریاست جمهوری، مصونیت خود را نیز از دست می‌دهد و سپس وی را می‌توان به خاطر نقش آفرینی در حمله به کنگره، تحت پیگرد قانونی قرار داد.



  • کلمات کلیدی :
  • » موسی مباشری
    »» نظرات دیگران ( نظر)

     

    توصیه های هفت گانه رهبرانقلاب به همه دلسوزان مسئله فلسطین 

    1-    مبارزه برای آزادی فلسطین، جهاد فی سبیل اللّه و فریضه و مطلوب اسلامی است. محدود کردن مبارزه برای فلسطین به مسأله‌ی فلسطینی و عربی، خطائی فاحش است.

    2-    هدف مبارزه، آزادی همه‌ی سرزمین فلسطین (از بحر تا نهر) و بازگشت همه‌ی فلسطینیان به کشور خویش است.

    3-   از اعتماد به دولتهای غربی و مجامع جهانیِ وابسته به آنها باید پرهیز کرد.

    4-    راه‌اندازی جنگهای داخلی ترفندهایی برای سرگرم کردن جبهه مقاومت است، بنا به فرموده امام خمینی: هر چه فریاد دارید بر سر آمریکا ــ و نیز البتّه دشمنِ صهیونیست ــ بکشید.

    5-   سیاست‌ عمده آمریکا، عادی‌سازی حضور رژیم صهیونیستی در منطقه است. باید با ویروس دیرپای رژیم صهیونیستی مبارزه و آن را ازاله کرد.

    6-   همه باید ملت فلسطین را برای تداوم مبارزه یاری دهند و دست او را پُر کنند.

    7-   فلسطین باید با همه‌پرسی از همه‌ی ادیان و اقوام فلسطینی اداره شود.

     

    رهبر معظم انقلاب: فلسطین متعلق به فلسطینیان است و باید با اراده آنها اداره شود/ آنچه قطعا باید برود نظام صهیونیستی است.

    « برخی می‌گویند رژیم صهیونیستی واقعیتی در منطقه است! الان کرونا یک واقعیت است و همه انسان‌های با شعور مبارزه با آن را واجب می دانند! »



  • کلمات کلیدی :
  • » موسی مباشری
    »» نظرات دیگران ( نظر)

    حکمرانی مطلوب در انقلاب اسلامی

    حرکت به سمت حکمرانی مطلوب یکی از دغدغه‌های نظام اسلامی است. انقلاب اسلامی، یک ایده جدید حاکمیتی بود که بدون هیچ‌گونه تجربه‌ای در سده‌های اخیر و فقط با تکیه بر اندیشه حکمرانی رسول اکرم(ص) و امام علی(ع) که متأسفانه جامعه امروز کمتر از آن اطلاع دارد، بنیان‌گذاری شده و توانسته است موفقیت‌های بی‌بدیلی را به دست آورد. در شرایطی که دشمنان انقلاب اسلامی در حد اشباع شده علیه انقلاب اسلامی فعالیت خود را به انجام رسانده‌اند، نظام جمهوری اسلامی ایران همواره با اقتدار در مقابل این هجمه‌ها ایستاده است، این هجمه‌ها نه تنها نتوانسته نظام را درگیر حاشیه کند؛ بلکه حرکت پیشرونده آن سبب شده است انقلاب اسلامی به مرکز گفتمان حکمرانی انقلابی تبدیل شود. از این رو به دلیل قوت و قدرت نظام اسلامی در حرکت‌های انقلابی، پذیرش سخن و نظریه انقلاب در جهان‌، انگیزه‌های جویای حقیقت و تقابل با کفر و استکبار را بیدار کرده و آنها را پروانه‌وار بر گرد انقلاب اسلامی به حرکت در آورده است. دشمنی ریشه‌ای آمریکا با انقلاب اسلامی ناشی از همین حرکت‌هاست. اگر چه دشمن تلاش می‌کند با حرکت‌های ایذایی در سراسر جهان جمهوری اسلامی را درگیر حاشیه‌های متعدد کند؛ اما جهت‌گیری کلی انقلاب اسلامی در حکمرانی انقلابی خود به مسائل مهمی نظر دارد که نه تنها این حاشیه‌سازی‌ها نمی‌تواند آن را متوقف و سرگردان کند؛ بلکه اولویت مسائلی مانند استقلال ملی، الهی بودن حکومت، مردمی بودن و ظلم‌ناپذیری را هیچ‌گاه از دستور کار خود خارج نمی‌کند و بلکه بر مداومت آنها اصرار بیشتر می‌کند.

    در سال جاری، مرحله دیگری از حکمرانی انقلابی سبب نگرانی دشمنان شده است و با حربه‌های گوناگون می‌کوشند در انتخابات اسفند ماه مردم را از انتخابات مأیوس کرده و اگر در این زمینه موفق نشدند، مردم را به انتخاب نیروهای وابسته به غرب ترغیب کنند.

    در چنین وضعیتی مردم هم وظیفه دارند با انتخاب عناصر شایسته تراز حکمرانی نظام را افزایش دهند و افرادی را انتخاب کنند که بتوانند نماینده شایسته‌ای برای قابلیت‌ها، ظرفیت‌ها، افکار عمومی استان، شهر و محله خود باشند. رفتار مسئولانه همه اقشار و افراد جامعه در قبال تعیین نماینده مطلوب، نه تنها توطئه‌های دشمنان را بی‌اثر می‌کند؛ بلکه در عرصه ملی و بین‌المللی دامنه نفوذ و اثرگذاری و حکمرانی انقلاب را بیشتر می‌کند.



  • کلمات کلیدی :
  • » موسی مباشری
    »» نظرات دیگران ( نظر)

    شاخصهای یک نماینده ی در ترازِ انقلاب اسلامی، از نگاه حضرت امام خمینی ‌قدّس سرّه و حضرت آیه الله العظمی خامنه ای مدظله:

    1. پایبندی به احکام اسلام

    2. عدم گرایش به دشمنان

    3. عدم تمایل به دنیا و مادّیات ( منافع شخصی، شهرت و ...)

    4. عدم انحراف در عقیده و اخلاق

    5. عدم اعتماد به افراد منحرف

    6. تقوا و تدیّن

    7. پایبندی به نظام و قانون اساسی

    8. صداقت

    9. امانتداری

    10. انقلابی بودن

    11. شجاعت

    12. اهتمام به امور مستضعفین

    13. دلسوز مردم و طبقات محروم و صمیمیّت با مردم

    14. چشنده طعم تلخ فقر

    15. مدافع اسلام پابرهنگان، اسلام پابرهنگان، اسلام رنجدیگانِ تاریخ، اسلام عارفانِ مبارزه جو، اسلام پاک طینتانِ عارف و در یک کلمه اسلامِ نابِ محمدی

    16. عدم وامداریِ دستگاهها، اشخاص و پول و قدرت

    17. نمایندگی مردم، بخصوص آنهایی که دستشان به جایی نمی رسد و محرومیّت بیشتری دارند.

    18. مخالفت با طرفداران اسلامِ سرمایه داری، اسلامِ مستکبرین، اسلامِ مرفهینِ بی درد، اسلامِ منافقین، اسلام راحت طلبان و در یک کلمه، اسلام آمریکایی

    19. مبارزه با مفاسد اقتصادی

    20عدم وابستگی به کانونهای قدرت و ثروت

    21ساده زیستی و پرهیز از اشرافی گری و اسراف و هزینه کردن از بیت المال در امور شخصی و غیر ضروری، سفرهای پرهزینه و بیهوده ی خارجی و پرهیز از رفاه زدگی و عشرت طلبی و زد و بند نامشروع و فساد مالی و اداری.

    22. اجتناب از تکبر و دوری از مردم.

    23عدم ترجیح مقاصد باندی بر مصالح عمومی

    24. اهل خدمت به مردم

    25. احتراز از قدرت طلبی و مال اندوزی

    26. عدم وابستگی به شرق و غرب

    27. پایبندی به وحدت و انسجام ملی

    28. پرهیز از برافروختنِ چالشهای جناحی

    29. شجاعت در مقابل دشمن، شجاعت در برابر باطل، شجاعت در پذیرش حرف حق.

    30. توانایی در ایستادگی در برابر زورگویی ها و زیاده خواهی ها و مرعوب کردنها و تطمیع کردنهای قدرتمندان جهانی.

    31. قدرتمندی در محاسبه ی مصالح کشور و ملت.

    32. برخورداری از بصیرت و بینش و درک سیاسی.

    33. داشتن فهم مسائل کشور و مسائل خارجی و توطئه های خارجی.

    34. شناخت نیازهای مردم و اولویتهای کشور.

    35. حفظ عزت ملی

    36. کارآمدی

    37. سیاستمداری و اقتصاددانی

    38. مطلع بر اوضاع جهان

    33. داشتنِ تجربه.

    34. داشتن برنامه

    35. خوشنامی و جوانگرایی

    36. اهتمام در قانونگذاری و نظارت

    37. ساده لوح نبودن و دوری از راه حلهای خیالیِ اقتصادی، سیاسی و امنیتی.

    38. دنباله روی از راه حلهای صحیح، مستقل و برخاسته از شرایط خاص ملت و کشور

    39. برخورداری از نگاه کلان ملی و توجه به اقتضائات مالی و بودجه ای

    40. تصمیم گیری مستقل با استفاده از نظر کارشناسی

    41. پُرتلاشی تا روز آخر نمایندگی

    42. رعایت اخلاق و آداب اسلامی در مباحث و محاورات و پرهیز از مجادلاتِ غضب آلود.

    43. التزام به حفظ شئونِ نمایندگی

    44. حریص نبودن برای تصدی سمت نمایندگی.

    45. مردمی بودن و پرهیز از ایجاد یک طبقه ی جدید، یک طبقه ی برخوردار و اشرافی جدید.

    46. رعایت اخلاق تبلیغاتی و ندادن وعده های نشدنی و توجه به ارزشهای نظام در تبلیغات و نیز اجتناب از تخریب رقبا و ارائه ی آمارهای سست.

    47. احتراز از تبلیغات پرخرج



  • کلمات کلیدی :
  • » موسی مباشری
    »» نظرات دیگران ( نظر)

    استیضاح در امریکا

    به دنبــال انتخاب دونالــد ترامــپ به‌سمت ریاست جمهوری امریکا، این کشور با مسائل عدیده و بی‌پایانی مواجه است که بر شخصیت حقوقی و نقش ریاست جهوری در ساختار سیاسی آن تأثیرات بسیاری داشته است. بعد از اینکه ترامپ امریکا را از برخی مجامع بین‌المللی و معاهدات چندجانبه خارج کرد و چهره امریکا را به عنوان کشوری که خود را ملزم به تعهد در قبال قوانین بین‌المللی نمی‌داند مخدوش کرد، این بار موضوع استیضاح وی در سمت ریاست جمهوری مطرح شده است. استیضاح ترامپ طی سال‌های گذشته چندین بار، به دلایل مختلفی از جمله دانشگاه ترامپ، ارتباط وی با روس‌ها و تأثیرگذاری مسکو بر انتخابات ریاست جمهوری امریکا مطرح بوده است تا حدی که برخی معتقدند ارتباط وی با روس‌ها می‌تواند در سطح رسوایی واترگیت مورد بررسی قرار گیرد. علاوه بر موارد فوق، این بار مسئله اصلی پرداخت حق‌السکوت به زنانی است که ترامپ متهم به ارتباط نامشروع با آنان است. رسوایی‌های ترامپ و اتهامات علیه وی مبنی بر ارتباط با بازیگران فیلم‌های مستهجن که طی سال‌های گذشته مطرح بود، اخیراً در قالب ادعاهای مایکل کوهن وکیل سابق او در دادگاه فدرال مبنی بر درخواست ترامپ از وی برای پرداخت حق‌السکوت به دو زنی که مدعی رابطه جنسی با وی بودند، وارد مرحله جدیدی شده است.
    آنچه به عنوان استیضاح در نظام سیاسی امریکا منظور است، در واقع به بند دوم قانون اساسی این کشور اشاره دارد که طبق آن یک مقام مسئول امریکایی که دارای سمت اجرایی است متهم به ارتشاء، خیانت و تخلفات بزرگ می‌شود و در صورت محکومیت، از کار برکنار خواهد شد. در این راستا قبل از هر چیز باید به وجهه حقوقی نظام سیاسی در ایالات متحده که همواره مدعی اصل اساسی تفکیک قوا بوده و خود را به عنوان مهم‌ترین نظام سیاسی با ساختار ریاستی در نظام بین‌الملل معرفی کرده، اشاره داشت. در این چارچوب، استیضاح در واقع به عنوان اهرمی است که در راستای کنترل بر افعال رئیس‌جمهور از سوی سایر نهادها مورد استفاده قرار می‌گیرد. مهار قدرت در ارگان‌های سه‌گانه تقنینی، اجرایی و قضایی در امریکا که کنگره، ریاست جمهوری و دیوان عالی مظاهر آنها به شمار می‌روند، به صورتی است که هر چند طبق قانون اساسی قوای سه‌گانه در امور خود مستقل هستند، اما بخش‌های اندکی از اختیارات هر قوه در اختیار دیگری قرار داده شده تا از استبداد احتمالی جلوگیری شود.
    استیضاح رئیس‌جمهور در امریکا از سابقه تاریخی برخوردار است. اندرو جانسون به اتهام سوء‌استفاده از قدرت، ریچارد نیکسون به اتهام رسوایی انتخاباتی واترگیت و بیل کلینتون به اتهام کوتاهی در جاری‌سازی عدالت و فساد اخلاقی از رؤسای جمهور پیشین امریکا بودند که استیضاح شدند. در حالی که جانسون و کلینتون از اتهامات تبرئه شدند و نیکسون نیز از سمت خود استعفا داد، این بار و برای چندمین بار طی دو سال گذشته، این موضوع برای دونالد ترامپ مطرح شده است.
    طبق آنچه تحت عنوان نظام کنترل و تعادل در سیستم حقوقی امریکا وجود دارد، امکان استیضاح رئیس‌جمهور و متعاقب آن برکناری وی به دو طریق وجود دارد. اینکه کنگره متشکل از مجلس سنا و مجلس نمایندگان به صورت مستقل علیه رئیس‌جمهور اعلام جرم کرده یا اینکه در وهله اول دیوان عالی فدرال به عنوان مهم‌ترین نهاد قضایی ایالات متحده علیه رئیس‌جمهور اعلام جرم می‌کند و سپس آن را به کنگره ارجاع می‌دهد و از نمایندگان کنگره درخواست انجام استیضاح وی را می‌نماید. به عبارتی این موضوع روندی مرحله‌ای و گام به گام است که ابتدا در مجلس نمایندگان مطرح و در صورت رأی اکثریت این مجلس موضوع در سنا البته با حضور رئیس دیوان عالی امریکا بررسی می‌شود. آن گاه رأی موافق دو سوم نمایندگان سنا به استیضاح، موجب برکناری رئیس‌جمهور خواهد شد.
    با ذکر این مبانی، نکته مشخصی که اینجا وجود این واقعیت است که امکان طرح استیضاح علیه رئیس‌جمهور از لحاظ حقوقی وجود داشته، سازوکارهای حقوقی و قانونی آن نیز از سوی قانون اساسی فراهم شده است و خطر اعلام جرم کنگره علیه رئیس‌جمهور همانند شمشیر داموکلس همواره بر گردن وی سنگینی می‌کند. با این وجود نکته مهم، دشواری اجرا و طرح آن به دلیل مراودات، فشارها و مسائل سیاسی است. در واقع شرایط موجود دولت و جامعه امریکا احتمال طرح این موضوع را کاهش داده است.
    نخست باید توجه داشت آنچه در ارتباط با ترامپ مطرح است، نه مصداق خیانت به کشور بلکه تخلف وی از قانون اساسی و مسئله پرداخت رشوه برای جلوگیری از آشکار شدن یک جرم است که قابل بررسی است. دوم، باید به صورت‌بندی کنونی دو مجلس نمایندگان و سنا اشاره کرد که اکثریت هر دوی آنها در اختیار جمهوریخواهان قرار دارد و دموکرات‌هایی که در آرزوی استیضاح ترامپ هستند، در اقلیت قرار دارند. هر چند برخی جمهوریخواهان با نزدیک شدن به انتخابات میان دوره‌ای کنگره نگران نارضایتی‌های مردمی از ترامپ بر میزان آرای خود هستند، با این وجود اکثریت جمهوریخواه کنگره همچنان از ترامپ حمایت می‌کنند.
    سوم اینکه باید توجه داشت طرح چنین موضوعاتی به غایت حساسیت‌برانگیز است و باید برای کنگره قانع‌کننده باشد. به عبارتی علاوه بر نزدیکی رویکردها و نظرات ترامپ با جمهوریخواهان، موضوع استیضاح ترامپ به دلیل پرداخت حق‌السکوت باید به اندازه‌ای قانع‌کننده باشد که سبب طرح استیضاح وی در کنگره شود. لازم به ذکر است طرح اتهامات قبلی علیه ترامپ نظیر ارتباط وی با روس‌ها و نفوذ و حتی حمایت مسکو از ستاد انتخاباتی وی، با وجود اظهارنظرهای مختلف پیرامون ارجحیت آن به عنوان دلیل استیضاح وی، نتوانست نمایندگان را در این رابطه قانع کند.
    چهارم، موضوع استیضاح ترامپ در حالی مطرح می‌شود که اخیراً و در اقدامی هماهنگ بیش از 300 روزنامه امریکایی مواضعی علیه وی اتخاذ کردند. ترامپ نیز در مقابل آنها را به جعل‌پراکنی متهم کرد. در نهایت نیز می‌توان به اشاره وی در مورد تبعات اقتصادی استیضاح پرداخت که بیش از همه به افزایش رشد اقتصادی و ثبات اقتصاد امریکا در دوره ریاست جمهوری وی مربوط می‌شود. در مجموع، با توجه به پررنگ بودن رویکردهای سیاسی در این باره، به نظر می‌رسد مسئله استیضاح علیه ترامپ و طرح این موضوع در کنگره بیش از اینکه برای برکناری وی از ریاست جمهوری باشد، صرفاً ابزاری است برای تعدیل برخی اقدامات و سیاست‌هایی که وی در پیش گرفته است.



  • کلمات کلیدی :
  • » موسی مباشری
    »» نظرات دیگران ( نظر)

    پیام آشکار از اقتدار ملت ایران



  • کلمات کلیدی :
  • » موسی مباشری
    »» نظرات دیگران ( نظر)
       1   2   3   4   5   >>   >

    لیست کل یادداشت های سایت
    17 توصیه امام خامنه ای حفظه الله برای امر به معروف و نهی از منکر
    اقتصاد مقاومتی
    پیام قرآنی 1
    اطلاعیه ستاد توزیع عادلانه یارانهها
    نماز شب و روزجمعه
    یاس از مردم
    پیام هفته بسیج
    8 آبان؛سالروز شهادت حسین فهمیده
    وحدت
    عمامه عاریتی؟!.
    آئین تکریم
    پنجاه خصلت از خصوصیات اخلاقی پیامبر اکرم (ص)
    عیب مرا به من بگو
    حسد
    از امریکا و انگلیس واکسن نخرید
    [همه عناوین(484)][عناوین آرشیوشده]

     RSS 
     Atom 

    بازدیدهای امروز: 31  بازدید
    بازدیدهای دیروز: 26  بازدید
    مجموع بازدیدها: 476200  بازدید [ صفحه اصلی ]
    [ وضعیت من در یاهو ]
    [ پست الکترونیک ]
    [ مرکز ]
    [ درباره من ]

    » پیوندهای روزانه «
    » ===== دسته بندی یادداشت ها «
    » آرشیو یادداشت ها «
    حدیث

    سیب تم

    » اشتراک در خبرنامه «
     

    دیکشنری آنلاین

    دیکشنری آنلاین


    استخاره آنلاین با قرآن کریم
    

    سفارش تبلیغ
    صبا ویژن

    قالب میهن بلاگ